De keuze om te starten als zelfstandig ondernemer is een wens die ik reeds langer had. Ik ben immers in mijn jeugd begonnen aan de Middelbare Detailhandelsschool om het destijds bekende Middenstandsdiploma te behalen. In de jaren die volgden kwamen er voldoende andere mogelijkheden langs om mijn ambities te verwezenlijken. Maar begin dit jaar besloot ik om met al die opgedane kennis en ervaring te starten met ToeDoe Organisatie & Structuur.

In de afgelopen jaren heb ik veel mensen ontmoet en bedrijven leren kennen waarbij het hebben of krijgen van  overzicht ter sprake kwam. Een opgeruimde omgeving en een opgeruimd leven draagt bij aan rust in werk-en/of woonomgeving.

Het willen hebben van een leeg hoofd. Wie wil dat niet? Natuurlijk is een structureel leeg hoofd een utopie, maar een te vol hoofd kan leiden tot onnodige stress. Mijn doel is om een bijdrage te leveren aan een ieder die een te vol hoofd wil voorkomen en open staat voor verbetering. Dat is één van de doelen die ik als zelfstandig ondernemer wil bereiken.

 

Opt In Image
E-zine met gratis tips, handige info en inspiratie!
Ja, ik ontvang graag de ToeDoe nieuwsbrief

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt (Privacy statement)