Het is weer zover, de vakantieperiode breekt aan. ‘Wat vliegt de tijd’ en ‘Ik ben er echt aan toe’, hoor je velen zeggen. Maar er moeten vaak vooraf nog zoveel dingen geregeld en afgewikkeld worden alvorens we aan die welverdiende vakantie kunnen beginnen.

Zowel op school, thuis, als op het werk zijn er nog die last-minute zaken die voorbijkomen terwijl er eigenlijk geen tijd meer voor is. Waarom komt deze stress toch ieder jaar weer terug? Hoe kan dit voorkomen worden? Juist, door organisatie en structuur. Met uiteraard het stellen van de juiste prioriteiten.

Hoe kunt u overzicht creëren wanneer er zaken nog ad hoc gedaan moeten worden of zich op het laatste moment aandienen?

Blijven er altijd zaken liggen die zich na de vakantie toch weer opnieuw aandienen? Ziet u daar nu al tegen op? Het vooruit schuiven van werkzaamheden maakt ze soms groter dan ze hoeven zijn. Werk daarom met een ‘ToeDoe’ lijstje en streep zaken af, dat lucht op en brengt u dichterbij de vakantie.

Met een goede voorbereiding en een duidelijke planning kunt u tijd besparen. En meer tijd zorgt uiteindelijk voor rust.Heeft u al moeite om dit ‘ToeDoe’ lijstje überhaupt te maken? Of laat uw organisatietalent u soms even in de steek? Bel of mail gerust en ik help u er graag mee.

Wanneer u zaken structureel aanpakt zult u zien dat zo’n aanloop naar een zomervakantie en de terugkomst op de werkvloer geen stress hoeven op te leveren. U kunt relaxed met vakantie gaan en daarna weer geheel uitgerust het werk met overzicht weer oppakken.
Ik wens u alvast een prettige en zorgeloze vakantie toe!

Opt In Image
E-zine met gratis tips, handige info en inspiratie!
Ja, ik ontvang graag de ToeDoe nieuwsbrief

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt (Privacy statement)