Door het gebruik van slimme handigheidjes wordt het nog veel eenvoudiger om samen te werken op afstand! Meer en meer mensen werken vanuit hun thuiskantoor, vanaf een zonnige buitenlandse bestemming of op een flexwerkplek. Dat voor deze manier van werken en communiceren ontzettend veel handige tools te vinden zijn laat ik graag zien. Hieronder vind je 10 tools!

10 tools voor slim werken op afstand

 

Werk je al ‘op afstand’? Misschien gebruik je ook al enkele van bovenstaande tools. Ze helpen bij het goed organiseren van je taken en documenten, maar zorgen er ook voor dat je optimaal kunt communiceren en zaken kunt delen. Uiteraard zijn er nog veel meer handigheidjes te vinden qua apps en online programma’s. Naar gelang je wensen en eisen is het goed te inventariseren en te kijken wat voor jou werkt en er een aantal te selecteren. Wanneer je n.l. over een teveel aan tools (met hetzelfde doel) beschikt ligt het gevaar op de loer dat het je juist niet helpt bij efficiënter werken, maar dat je een informatie overload krijgt! Maak dus keuzes.

Mocht je willen weten hoe een virtueel assistent je kan helpen om vanaf afstand efficiënt en productief  te werken, neem dan eens contact op. Ik vertel je er graag meer over.

Opt In Image
E-zine met gratis tips, handige info en inspiratie!
Ja, ik ontvang graag de ToeDoe nieuwsbrief

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt (Privacy statement)