Shine! is een inspiratieplatform op het gebied van health, mind-en lifestyle met hier en daar een vleugje glamour voor bewuste ondernemende vrouwen en heeft als doel vrouwen met elkaar te verbinden, te versterken en inspireren. Het delen van elkaars kennis, kunde en wijsheid!

Shine! geeft 4 x per jaar een online magazine uit, waarbij de inhoud geheel wordt verzorgd door een groep van zelfstandige vrouwelijke professionals uit de life- en mindstylebranche, die vanuit passie en liefde voor hun vakgebied, andere vrouwen echt iets willen brengen.

Ik ben trots deel uit te mogen maken van het Shine! team van experts en hoop vrouwen via dit platform te kunnen inspireren en informeren.

shine

SHINE! bestaat uit de volgende onderdelen:

Shine! Magazine

Online magazine (4 x per jaar), waarbij de inhoud geheel wordt verzorgd door het Shine! team; een groep van zelfstandige vrouwelijke professionals uit de life- en mindstylebranche, die vanuit passie en liefde voor hun vakgebied, andere vrouwen ook echt iets willen brengen. www.yourdailyshine.nl

Shine! Academy

Een groot aanbod aan workshops en e-courses. Ook kun je regelmatig inspirerende lezingen bijwonen.

Shine! Circle

Een digitale ontmoetingsplaats volgens het ‘durftevragen’ principe. Shine! gelooft erin dat mensen elkaar van nature graag willen helpen. Wil jij ook een vraag stellen en gebruikmaken van het netwerk van Shine! Circle? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep! De enige voorwaarde is dat er geen geld aan te pas komt! Meld je aan voor de Shine! Circle (digitale ontmoetingsplaats à la het ‘durftevragen’ principe)

Shine! Events

Shine! organiseert regelmatig events voor en door vrouwen. De events hebben het doel om vrouwen met elkaar te verbinden, te inspireren en kennis te delen.

Shine! Shop

Fancy ‘eerlijke’ producten en inspirerende boeken aangeboden door vrouwelijke ondernemers met een passie.

Shine!

Meer info over het platform op www.yourdailyshine.nl.

Opt In Image
E-zine met gratis tips, handige info en inspiratie!
Ja, ik ontvang graag de ToeDoe nieuwsbrief

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt (Privacy statement)