Freelance Virtuele Assistent (VA) ★★★★★ gezocht

ToeDoe biedt (virtuele) persoonlijke ondersteuning en werkt met en voor de leukste opdrachtgevers. I.v.m. uitbreiding van opdrachten ben ik op zoek naar een enthousiaste virtueel assistente die ruimte heeft voor extra opdrachten en het leuk vindt ook af en toe als team te werken om zo elkaar te versterken en de klant optimaal te kunnen bedienen.

De werkzaamheden en inzetbaarheid zijn wisselend en omvatten o.a. taken als online marketing (nieuwsbrieven, social media, opmaak van visuals), agendabeheer, klantcontact (telefonisch en per e-mail) en websitebeheer.

Werk je met intrinsieke passie en plezier én word je blij van een tevreden klant?

Heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan en zijn deze ToeDoe basiskernwaarden op jou van toepassing? Flexibel, klantgericht, accuraat, proactief, gestructureerd en communicatief vaardig? Ben je handig met online tools & programma’s als MailChimp, Photoshop, WordPress en Excel? Woon je in een straal van 20km rond Den Bosch en ben je bereid zo nu en dan op locatie te werken? Houd je van een goed gesprek en lekkere koffie? Dan zie ik je reactie graag tegemoet! Wie weet zien we elkaar dan snel!

Met enthousiaste groet,

Ineke Smits

info@toedoe.org

 

 

Opt In Image
E-zine met gratis tips, handige info en inspiratie!
Ja, ik ontvang graag de ToeDoe nieuwsbrief

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt (Privacy statement)