Dé link tussen personal assistant en opdrachtgever

Mijn naam is Ineke Smits en ik ben een ervaren persoonlijk assistente. Ik prijs me gelukkig op structurele basis te mogen werken met een aantal succesvolle, ondernemende en vooral erg fijne, vaste opdrachtgevers. Dat betekent ook dat ik de afgelopen jaren nieuwe aanvragen vaak heb moeten afwijzen om kwaliteit en persoonlijke aandacht te kunnen blijven waarborgen. Daarnaast word ik meer en meer benaderd door (startende) VA’s en PA’s die naar opdrachtgevers op zoek zijn. Met PA-link breng ik graag beide partijen met elkaar in contact!

PA of VA zoekt opdracht

PA-link PA

Heb jij een bulk aan ervaring in een supportfunctie of als PA of ben je onlangs voor jezelf begonnen, maar beschik je over een dosis aan kwaliteiten?

Ben je klantgericht, flexibel en klaar voor een nieuwe samenwerking? Wil je graag weten hoe die leuke opdrachtgever jou kan vinden?

Vertel mij meer!

Opdrachtgever zoekt ondersteuning

PA-link opdrachtgever

Zit je agenda te vol? Wil je je optimaal kunnen focussen op jouw expertise en core-business?

Ben je op zoek naar ondersteuning en iemand die je zakelijk kan ontzorgen? Of heb je specifieke werkzaamheden waar jij geen energie van krijgt en dolgraag zou willen uitbesteden?

Ik breng je graag in contact met jouw toekomstige PA!

Ja, ik zoek een PA!

Wat zeggen opdrachtgevers?

Bij de zoektocht naar een nieuwe PA heeft Ineke me geholpen een goede vervangster te vinden. En die hebben we gevonden! Bedankt Ineke. Ik ben je heel dankbaar!

Buffi Duberman,
Engelse taalcoach

Het uitbesteden van mijn back-office aan een VA is succesvol verlopen doordat Ineke mij in contact heeft gebracht met enkele VA’s uit haar netwerk. Hierdoor kan ik me toeleggen op andere zaken.

Simon van der Veer, Adviseur/auteur/spreker

Al snel bleek een virtueel assistente van grote meerwaarde te zijn voor mijn bedrijf. Door de samenwerking is mijn bedrijf de laatste 6 maanden meer gaan groeien op verschillende vlakken.

Omdat Ineke op dat moment zelf geen ruimte had in haar agenda heeft ze mij in contact gebracht met iemand uit haar warme netwerk waar ik inmiddels een fijne samenwerking mee heb. Daar ben ik enorm blij mee!

Annemarie Mars, Adviseur/spreker

Meer weten?

Klik hier als je PA bent!
Klik hier als je een PA zoekt!

PA-link is een handelsnaam van ToeDoe en brengt PA’s en VA’s in contact met (potentiële) opdrachtgevers. *Informeer naar de voorwaarden.

PA-link draagt zorg voor het vertrouwelijk behandelen en bewaren van persoonsgegevens. Door het invullen van dit contactformulier geeft u toestemming uw gegevens te verwerken zoals beschreven in deze Privacy verklaring.

Ineke Smits
Ineke SmitsToeDoe