Ondersteunende dienstverlening is maatwerk. Geen organisatie, geen mens en geen situatie is hetzelfde. Dat vergt flexibiliteit, meedenken en er op momenten zijn als sparringpartner. ToeDoe biedt zowel incidenteel als structureel ondersteuning op freelance basis. Graag ga ik met u in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken en in kaart te brengen.

virtueel assistente

Virtueel assistent_Groot

office support

Office support_Groot

FLEXIBILITEIT IN ONDERSTEUNING

Uw persoonlijke assistente op afstand (VA) en inzetbaar wanneer u dat wenst. Bereikbaar op de wijze welke u het prettigst vindt, dus per e-mail, telefoon, online of bij u op kantoor.

ToeDoe assisteert, organiseert, signaleert, reageert en neemt uw zorg uit handen. Hierdoor houdt u tijd over en kunt u zich richten op zaken waar u meer tijd aan wilt besteden.

CONTINUÏTEIT VAN UW WERK

Een professionele partner in het uit handen nemen van back-office taken biedt u veel voordelen. Een vast aanspreekpunt draagt zorg voor continuïteit en kwaliteit binnen uw bedrijf.

Met een brede achtergrond is ToeDoe multifunctioneel inzetbaar als tijdelijk office manager, coördinator in uw projecten en communicatieondersteuner.

Is flexibele ondersteuning iets voor u?

Doe de check

Opt In Image
E-zine met gratis tips, handige info en inspiratie!
Ja, ik ontvang graag de ToeDoe nieuwsbrief

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt (Privacy statement)